Σ’ ένα παλιό ψαροκάικο, στο Καρνάγιο της Πάτρας, φαίνεται πως είχε βρει προσωρινό καταφύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε την ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Σ’ ένα παλιό ψαροκάικο, στο Καρνάγιο της Πάτρας, φαίνεται πως είχε βρει προσωρινό καταφύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε την Ελλάδα, το διάστημα που αναζητούνταν από τις Αρχές.

Advertisement
 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, ο μακελάρης της Ανδραβίδας, την πρώτη νύχτα της δολοφονίας, φιλοξενήθηκε σε διαμέρισμα στην Πάτρα, στην ίδια πολυκατοικία που έκρυψε και το όπλο των 9mm που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει το ανδρόγυνο.

Στο μεταξύ, στο στόχαστρο των Αρχών ήταν και ένα άτομο που φέρεται να είχε επαφές με τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία και κατοικεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Να θυμίσουμε ότι ο «μακελάρης» συνελήφθη στην Πάτρα, στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, το βράδυ της Παρασκευής.

Τόσο οι λάθος κινήσεις του, όσο φυσικά και η γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού του, που είχε στηθεί από την ΕΛ.Α.Σ, οδήγησαν στη σύλληψή του.

Το σοκαριστικό χρονικό του εγκλήματος

Όσον αφορά το χρονικό του στυγερού εγκλήματος ο Δ.Β μετέβη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (2 Μαρτίου), σε σπίτι ιδιοκτησίας του στην Ανδραβίδα , που ενοικίαζε σε ζευγάρι αλλοδαπών, οι οποίοι διέμεναν με τρία ανήλικα παιδιά και με τη χρήση πυροβόλου όπλου, τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο αλλοδαπό πατέρα των δύο παιδιών, την 37χρονη αλλοδαπή σύζυγό του, ενώ παράλληλα προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο, με απόφραξη των αεροφόρων οδών, στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας ενάμιση και δυόμιση ετών, αντίστοιχα.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

Ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Advertisement
ΔΕΗ

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος μετέφερε τις σορούς των δύο ενήλικων θυμάτων και τις τοποθέτησε σε τρέιλερ ιδιοκτησίας του, που ήταν σταθμευμένο σε αποθήκη του, που εφάπτεται, στο σπίτι που ενοικίαζε το ζευγάρι.

Επιπλέον, ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε εναποθέσει δίπλα από το τρέιλερ, επάνω σε κλινοσκεπάσματα, τη σορό του δυόμιση ετών παιδιού των θυμάτων, ενώ η σορός του ενάμιση ετών αγοριού, εντοπίστηκε από τον 10χρονο γιο της 37χρονης, στο εσωτερικό του σπιτιού, την στιγμή που επέστρεφε σε αυτό.

Το μικρότερο τέκνο των θυμάτων μεταφέρθηκε με ιδιωτικά μέσα πολιτών, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 60χρονος αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε πεζός, προς την οικία του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, από τον τόπο του εγκλήματος, όπου επιβιβάστηκε σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και τράπηκε σε φυγή. Για τον εντοπισμό του και την προσαγωγή αρχικά του δράστη, συγκροτήθηκαν άμεσα ειδικά συνεργεία ελέγχων από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας και Αχαΐας, που αναπτύχθηκαν στις ευρύτερες περιοχές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας και Αχαΐας.

Πηγή: Patris news


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δικηγόρος Ανεστίδη: Δεσμεύθηκαν χθες οι λογαριασμοί του, είναι στην τράπεζα τώρα και προσπαθεί να μάθει τον λόγο

23/12/25 3:48 μμ

Δικηγόρος Ανεστίδη: Δεσμεύθηκαν χθες οι λογαριασμοί του, είναι στην τράπεζα τώρα και προσπαθεί να μάθει τον λόγο

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης χώρισαν μετά από 23 χρόνια

23/12/25 3:41 μμ

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης χώρισαν μετά από 23 χρόνια

ΚΤΕΛ Σερρών: Αναδείχτηκε ανάδοχος στην περιαστική συγκοινωνία Θεσσαλονίκης σε 43 γραμμές με 220 λεωφορεία

23/12/25 3:29 μμ

ΚΤΕΛ Σερρών: Αναδείχτηκε ανάδοχος στην περιαστική συγκοινωνία Θεσσαλονίκης σε 43 γραμμές με 220 λεωφορεία

Τραγωδία στην Καβάλα – Νεκρός 75χρονος μετά από τραυματισμό στο κεφάλι!

23/12/25 3:14 μμ

Τραγωδία στην Καβάλα – Νεκρός 75χρονος μετά από τραυματισμό στο κεφάλι!

Δώρα αγάπης από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός στον Δήμο Σερρών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

23/12/25 3:11 μμ

Δώρα αγάπης από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός στον Δήμο Σερρών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Ανάπλαση της παραλιακής ζώνης από τη Ν.Ηράκλεια μέχρι τη Ν.Καλλικράτεια Χαλκιδικής

23/12/25 3:02 μμ

Ανάπλαση της παραλιακής ζώνης από τη Ν.Ηράκλεια μέχρι τη Ν.Καλλικράτεια Χαλκιδικής

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών - Το 2025 κλείνει με 34 εκατ. επιβάτες

23/12/25 3:00 μμ

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών – Το 2025 κλείνει με 34 εκατ. επιβάτες

Ταυτοποιήθηκαν εννέα νεαροί για επιθέσεις, μέσω διαδικτυακών ραντεβού

23/12/25 2:57 μμ

Ταυτοποιήθηκαν εννέα νεαροί για επιθέσεις, μέσω διαδικτυακών ραντεβού

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Περιφερειακή οδό στο ύψος του κόμβου Κωνσταντινουπολίτικων

23/12/25 2:55 μμ

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Περιφερειακή οδό στο ύψος του κόμβου Κωνσταντινουπολίτικων

ΕΕΕΔΕΕ: Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων - Στα 1.985 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 2.449 εκτροφές σε όλη τη χώρα

23/12/25 2:49 μμ

ΕΕΕΔΕΕ: Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις ημέρες των Χριστουγέννων

23/12/25 12:34 μμ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις ημέρες των Χριστουγέννων

Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο συνδημιουργός του Call of Duty, Βινς Ζαμπέλα 23/12/2025

23/12/25 12:33 μμ

Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο συνδημιουργός του Call of Duty, Βινς Ζαμπέλα