Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ στις φυλακές Κορυδαλλού σε ειδικό κελί και υπό 24ωρη επιτήρηση κρατείται η 33χρονη κατηγορούμενη. Στην ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Advertisement
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ στις φυλακές Κορυδαλλού σε ειδικό κελί και υπό 24ωρη επιτήρηση κρατείται η 33χρονη κατηγορούμενη. Στην Ευελπίδων αναμένεται το μεσημέρι ο 30χρονος πατέρας ο οποίος πρόκειται να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο πατέρας της 9χρονης θα προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη 33χρονη αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο 30χρονοςς και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Εν τω μεταξύ, ξεκινά άμεσα τις ανακριτικές πράξεις η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 9χρονης από την Πάτρα. Η ανακρίτρια ήδη, ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορουμενης για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων και τον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών, μπαίνουν και τα 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της κατηγορουμένης, για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Χρήσιμα στοιχεία όμως εκτιμάται όμως ότι θα εισφέρει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της 33χρονης για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην άτυχη Τζωρτζίνα.

Advertisement
Babis

Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας Γιώργος Πολυκράτης που θα υποβάλει τη σχετική πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, θεωρούν πως, μέσα από την άρση, θα καταφέρουν να συνθέσουν τα άγνωστα κομμάτια του «παζλ» τα οποία, ακόμη και μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραμένουν σκοτεινά.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, άμεσα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.
Επίσης, την πόρτα της ανακρίτριας θα κληθούν να περάσουν για να εξεταστούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ίδια ώρα μία νέα έρευνα ανοίγει από την αστυνομία, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τη δολοφονία του 9χρονου παιδιού και το θάνατο των δύο αδελφών της και αφορά στην υπόθεση του θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της κατηγορούμενης, και του συζύγου της. Η αστυνομία θα ερευνήσει εάν υπήρχαν τριβές και διαφωνίες μεταξύ τους. Στο μικροσκόπιο θα μπει η οικονομική σχέση τους, όσον αφορά στην καταβολή των ενοικίων.

Πηγή ertnews.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιωάννινα - Ημερίδα για τη Χειροτεχνία - Λ. Μενδώνη: Ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις τοπικές κοινωνίες και εν τέλει την εθνική μας οικονομία

14/11/25 9:21 μμ

Ιωάννινα – Ημερίδα για τη Χειροτεχνία – Λ. Μενδώνη: Ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις τοπικές κοινωνίες και εν τέλει την εθνική μας οικονομία

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου

14/11/25 9:15 μμ

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου

Η Ελλάδα με τον μόνιμο εκπρόσωπο της χώρας, Γ. Κουμουτσάκο, στην προεδρία της Επιτροπής Πολιτισμού της Γενικής Διάσκεψης της UNESCO

14/11/25 9:11 μμ

Η Ελλάδα με τον μόνιμο εκπρόσωπο της χώρας, Γ. Κουμουτσάκο, στην προεδρία της Επιτροπής Πολιτισμού της Γενικής Διάσκεψης της UNESCO

Ανανεώθηκε για 5 χρόνια η θητεία τριών εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων

14/11/25 9:03 μμ

Ανανεώθηκε για 5 χρόνια η θητεία τριών εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων

Σέρρες: Ενημερωτική δράση: «Ο ρόλος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη φροντίδα του Διαβητικού Ποδιού»

14/11/25 8:46 μμ

Σέρρες: Ενημερωτική δράση: «Ο ρόλος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη φροντίδα του Διαβητικού Ποδιού»

Σέρρες: Σε κακή κατάσταση τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο της Γ.Παπανδρέου - video

14/11/25 8:27 μμ

Σέρρες: Σε κακή κατάσταση τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο της Γ.Παπανδρέου – video

Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων - video

14/11/25 8:21 μμ

Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων – video

Σέρρες: Πρόστιμο σε επαγγελματία που μετακίνησε τους κάδους ανακύκλωσης - video

14/11/25 8:15 μμ

Σέρρες: Πρόστιμο σε επαγγελματία που μετακίνησε τους κάδους ανακύκλωσης – video

Εξέγερση στο Κλειδί: Τι αποκάλυψαν μάρτυρες αστυνομικοί- "Οι πέτρες έπεφταν βροχή, δάγκωνε τον αστυνομικό με μανία" - video

14/11/25 8:11 μμ

Εξέγερση στο Κλειδί: Τι αποκάλυψαν μάρτυρες αστυνομικοί- “Οι πέτρες έπεφταν βροχή, δάγκωνε τον αστυνομικό με μανία” – video

Βουλγαρία-ΒΤΑ: Ο αμυντικός προϋπολογισμός για το 2026 θα ανέλθει στα 2,708 δισ. ευρώ

14/11/25 7:30 μμ

Βουλγαρία-ΒΤΑ: Ο αμυντικός προϋπολογισμός για το 2026 θα ανέλθει στα 2,708 δισ. ευρώ

Νέα σούπερ εμφάνιση και νίκη 3-0 επί της Γεωργίας για την εθνική Ελπίδων

14/11/25 7:27 μμ

Νέα σούπερ εμφάνιση και νίκη 3-0 επί της Γεωργίας για την εθνική Ελπίδων

Διαμαρτυρία ασθενών με διαβήτη, με πανελλαδική συγκέντρωση υπογραφών

14/11/25 7:21 μμ

Διαμαρτυρία ασθενών με διαβήτη, με πανελλαδική συγκέντρωση υπογραφών