Θεσσαλονίκη: Δωρεάν καυσόξυλα σε κατοίκους – Μέχρι πότε αιτήσεις

Από ποιον δήμο και από ποια περιοχή

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους δημότες – κατοίκους του Λειβαδίου που επιθυμούν να πάρουν καυσόξυλα, τα οποία χορηγεί το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης,

 

ότι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις – δηλώσεις το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 που λήγει η προθεσμία. Στις αιτήσεις θα επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες όπως εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης, βεβαίωση λήψης σύνταξης ΟΓΑ, πιστοποιητικά αναπηρίας, πιστοποιητικό πολυτέκνου, βεβαίωση μακροχρόνια άνεργου, βεβαίωση στρατευμένου, πρόσφατους λογαριασμούς παροχής ηλεκτρικού και νερού.

Τις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τις καταθέσουν στο Δημαρχείο Βασιλικών κατά τις εργάσιμες ώρες (μέχρι τις 14:00). Όσοι αδυνατούν να μετακινηθούν θα καταθέσουν τις αιτήσεις στο αναψυκτήριο του Συλλόγου (στον κ. Μπαζούκα το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 που λήγει η προθεσμία. Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι που διαμένουν τον χειμώνα στο Λειβάδι δικαιούται να πάρουν μέχρι 18 χωρικά καυσόξυλων, σύμφωνα με τον νέο νόμο. Οι κάτοικοι που έχουν σπίτια και δεν μένουν τον χειμώνα στο Λειβάδι, θα επιδιώξουμε να λάβουν μέχρι 6 χωρικά. Σταθερή επιδίωξη του Συλλόγου αποτελεί να λάβουν καυσόξυλα όλοι όσοι υποβάλλουν αίτηση. 

typosthes

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *