Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια σε γραφεία εταιρείας – Απεγκλωβίστηκε 32χρονη γυναίκα (video)Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:30 σε κτίριο όπου στεγάζεται η εταιρεία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.

 

Μετά την έκρηξη ακολούθησε μικρής έκτασης φωτιά από την οποία γέμισε καπνούς το εσωτερικό του κτιρίου. Αυτή την ώρα η πυροσβεστική υπηρεσία επιχειρεί στο σημείο με ισχυρή δύναμη, καθώς μία γυναίκα φαίνεται να βρίσκεται σε μπαλκόνι του κτιρίου.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία και επιχείρησαν πέντε οχήματα με 12 άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν στον 3ο όροφο του κτιρίου απ’ όπου και απεγκλωβίστηκε. Οι φωτιές έσβησαν και δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

 


UPD 17:11 Επιτυχής η επιχείρηση απεγκλωβισμού της γυναίκας.

UPD: 17: 25 Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Άγνωστοι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (γκαζάκια) στην είσοδο της εταιρείας διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στον 3ο όροφο.

 

 

Μία γυναίκα, προφανώς εργαζόμενη, που βρίσκονταν στο εσωτερικό των γραφείων ανέβηκε στο μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου προκειμένου να βγει καταφύγιο, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε και των πυκνών καπνών. Εκεί μετά από λίγη ώρα απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια από τους πυροσβέστες που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι η πρώτη φορά που είχε αποτελέσει στόχο καθώς και στο παρελθόν είχε σημειωθεί ανάλογη επίθεση.

 

πηγή grtimes.gr

Views: 5

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *