Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ταχυφαγείου

Ανακοίνωση για τη χτεσινή δολοφονία ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ένας από τους συνολικά τέσσερις δράστες έχει ταυτοποιηθεί, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

 

Αναλυτικά:

Απογευματινές ώρες χθες (22-02-2020), σε κατάστημα – ψητοπωλείο στο κέντρο της πόλης 32χρονος άνδρας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, με τρεις ακόμη συνεργούς του, με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισαν θανάσιμα τον 45χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.


Babis


Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

 

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ταχυφαγείου

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα