Θεσσαλονίκη: Νύφη επιτέθηκε στην πεθερά και την έστειλε στο νοσοκομείο- Περιοριστικός όρος να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα

Στην 71χρονη πεθερά της κατηγορείται ότι επιτέθηκε, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, μια 47χρονη στη Θεσσαλονίκη.
Η 71χρονη πάσχει από άνοια και το περιστατικό έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ένας γείτονας που άκουσε τη φασαρία ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία.

Στη δικογραφία, σύμφωνα με το makthes.gr, που σχηματίστηκε από το ΑΤ Κορδελιού – Ευόσμου αναφέρεται ότι η 71χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι.
Της έγινε εισαγωγή στη χειρουργική κλινική και νοσηλεύτηκε φρουρούμενη, καθώς επειδή προέκυψε ότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή της στη χώρα.

Η 47χρονη νύφη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε επειδή έλειπε ο μάρτυρας – γείτονας που κατήγγειλε το περιστατικό.

Babis



Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης ενώ το δικαστήριο της επέβαλε τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την παθούσα σε απόσταση 100 μέτρων. Η ίδια ανέφερε ότι η 71χρονη πήρε εξιτήριο και φιλοξενείται στο σπίτι της κόρης της.

ΕλλάδαΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Νύφη επιτέθηκε στην πεθερά και την έστειλε στο νοσοκομείο- Περιοριστικός...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο ΑΠΘ μετά την ανακατάληψη στο Στέκι Φυσικού – Δακρυγόνα και μολότοφ

Επεισόδια σημειώνονται έξω από το κτήριο της Σχολής Θετικών...

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε γνωστό ψητοπωλείο στην Πολίχνη – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε γνωστό ψητοπωλείο...

Κιλκίς: Νεκρός άντρας από ανατροπή μοτοποδηλάτου

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες στις 2 μμ περίπου 73χρονος...

Τελευταία Νέα