Πολύ κοντά στη σύλληψη του άντρα που σκότωσε γατάκι στη Θεσσαλονίκη είναι οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να έχει ταυτοποιηθεί και εντός ολίγων ωρών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με το makthes.gr, αναφέρουν ότι ο άντρας έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για κακοποίηση ζώων και ήταν γνωστός για τη βίαιη συμπεριφορά του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμενένει.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος άντρας δεν μένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά σε χωριό του δήμου Λαγκαδά.
- Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Μεσογείου: «Πρέπει να ξαναβρεί την αποστολή της, ως γέφυρα και όχι ως σύνορο»
- Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 50χρονο που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγο του στο Κορωπί
- Η Volkswagen διαβεβαίωσε ότι δεν θα διακοπεί την επόμενη εβδομάδα η παραγωγή της λόγω έλλειψης ημιαγωγών
- Α. Μπαλτά στο ΣΑ ΟΗΕ: «H Ελλάδα είναι σε ετοιμότητα να συμβάλει στην ανοικοδόμηση της Γάζας και στη ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας»
- Η Γαλλία θα παραδώσει αντιαεροπορικούς πυραύλους Aster και αεροσκάφη Mirage στο Κίεβο













