Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Τραγικό θάνατο βρήκε πριν μερικά χρόνια ο αδερφό της ενώ σε τροχαίο σκοτώθηκε και ο πατέρας της- Η ίδια τα τελευταία 2 χρόνια είχε ... Περισσότερα

Θεσσαλονίκη: Εκτροπή αυτοκινήτου στον περιφερειακό – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Epiloges Press

Epiloges Press

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Τραγικό θάνατο βρήκε πριν μερικά χρόνια ο αδερφό της ενώ σε τροχαίο σκοτώθηκε και ο πατέρας της- Η ίδια τα τελευταία 2 χρόνια είχε κλειστεί στον εαυτό της

Θλίψη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας από τον ξαφνικό θάνατο της 43χρονης Χρύσας Πρωτόπαπα – Μπενίκου για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι της.

Την 43χρονη, η οποία στα νεανικά της χρόνια είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο για γνωστούς σχεδιαστές μόδας της εποχής, εντόπισε νεκρή μια από τις γυναίκες που είχαν αναλάβει την φροντίδα της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η 43χρονη τα τελευταία τουλάχιστον δυο χρόνια είχε κλειστεί στον εαυτό της, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι φορές που είχε βγει από το σπίτι της.

Την συντήρηση της είχαν αναλάβει κάποιες οικογενειακές της φίλες, που ζουν στην ίδια γειτονιά με εκείνη στους Αγίους Θεοδώρους, πηγαίνοντας της καθημερινά φαγητό και φροντίζοντας για την καθαριότητα της. Έτσι μια από αυτές χθες το μεσημέρι την επισκέφτηκε και την βρήκε χωρίς σφυγμό.

Η γυναίκα αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ ενημέρωσε και τους θείους της 43χρονης που ζουν στην Αμερική. Εκείνοι ήταν που ανέλαβαν να έρθουν σε επαφή με το γραφείο τελετών για την κηδεία της που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι.

Τα πραγματικά αίτια για τον θάνατο της 43χρονης θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στην σορό της από ιατροδικαστή στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου έχει μεταφερθεί.

Τραγική ειρωνεία την περασμένη Δευτέρα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ο παππούς της 43χρονης, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Μεταξά» παλεύοντας με τον καρκίνο.

Advertisement
Babis

Η αντίστροφη μέτρηση για την 43χρονη ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ο αδελφός της, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκτόνησε κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην Κύπρο. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα η οικογένεια να βυθιστεί για πάντα στο πένθος και να μην καταφέρει ποτέ ξανά να σταθεί στα πόδια της.

Όπως λέγεται στην γειτονιά των Αγίων Θεοδώρων τραγικό θάνατο είχε βρει και ο πατέρας της Χρύσας Πρωτόπαπα καθώς είχε σκοτωθεί σε τροχαίο με την μηχανή του.

Το τελειωτικό χτύπημα για την ψυχολογία της ήρθε σε συνδυασμό με την αρρώστια της μητέρας της, η οποία όσο ζούσαν μαζί υπήρξε η μοναδική της παρέα, αλλά και το στήριγμα της. Λέγεται πως πριν δυο εβδομάδες και αυτό μένει να αποδειχτεί, πως η 43χρονη είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για σήμερα ενώ η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα