Δυσάρεστα είναι τα νέα που προκύπτουν από την Κρήτη για την 44χρονη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, που παρουσίασε θρόμβωση, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Δυσάρεστα είναι τα νέα που προκύπτουν από την Κρήτη για την 44χρονη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, που παρουσίασε θρόμβωση, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Advertisement
 

«Σβήνουν» και οι τελευταίες ελπίδες για την άτυχη Γλυκερία, ο οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή, καθώς η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση. Ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένεια της 44χρονης.

Η 44χρονη Γλυκερία, είναι μητέρα τριών παιδιών. Οι γονείς της ήταν μετανάστες στη Γερμανία, εκεί όπου έμεινε και η 44χρονη μέχρι τα φοιτητικά της χρόνια. Επέστεψε στην Ελλάδα, έκανε οικογένεια και τώρα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, η οποία δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν δεν έχει αίσια έκβαση.

Έπειτα από δημοσιεύματα που αναφέρουν  ότι η γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή, το protothema.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του Νοσοκομείου, ο οποίος σημείωσε ότι η γυναίκα υπεβλήθη χθες σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση για παροχέτευση αιματώματος στον εγκέφαλο που διήρκησε τρεις ώρες και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χαλκιαδάκης «η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερά κρίσιμη». 

Ραγδαία επιδείνωση παρά το χειρουργείο

Advertisement
Family Kitchen

 
Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 44χρονης η οποία υπέστη θρομβοπενία, θρόμβωση και εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό με το AstraZeneca. Σύμφωνα με τον ίδιο κάθε ελπίδα χάθηκε για τη σύζυγό του Γλυκερία Μανουσάκη καθώς το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Παρασκευής ήταν όπως περιγράφει μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί η γυναίκα του.

Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης“Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος”

Advertisement


Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο σύζυγος της 44χρονος αναφέρει για τις δραματικές εξελίξεις: «οι γιατροί με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία και το χειρουργείο θα ήταν μια τελευταία προσπάθεια, θα μπορούσε ο,τιδήποτε να συμβεί και να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Τα νέα δεν είναι καλά… Μου είπαν ότι τώρα πλέον τις επόμενς μέρες θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος…»

Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη μια γυναίκα που όπως λέει έχαιρε άκρας υγείας και δεν είχε κανένα πρόβλημα, μεταφέρθηκε  στο Βενιζέλιο, στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, στην εντατική και από εκεί στο χειρουργείο να «παλεύει» για τη ζωή της, με τις ελπίδες όμως κάθε λεπτό να λιγοστεύουν. Μάλιστα η 44χρονη και ο σύζυγος της έχουν 3 παιδιά που περιμένουν όπως και ολόκληρη η οικογένειά της απαντήσεις στο τι οδήγησε τη γυναίκα την τωρινή κατάσταση.

 
“Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος”

 
Όπως αναφέρει ο σύζυγος της 44χρονης: «η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και πήγαμε να το κάνουμε μαζί. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν ωστόσο ευθύνεται το σύνδρομο vitt,η θρόμβωση και η αιμορραγία».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

04/10/25 12:25 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

04/10/25 12:24 πμ

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν '25- '26

04/10/25 12:22 πμ

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν ’25- ’26

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

04/10/25 12:21 πμ

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

04/10/25 12:19 πμ

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

04/10/25 12:17 πμ

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

04/10/25 12:16 πμ

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς – καθημερινά σκοτώνονται 50-60

04/10/25 12:14 πμ

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς

Βόλος-Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

04/10/25 12:10 πμ

Βόλος – Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς - Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

04/10/25 12:09 πμ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς – Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

04/10/25 12:07 πμ

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο- Διάβημα διαμαρτυρίας από το ΥΠΕΞ στον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα

03/10/25 8:37 μμ

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο