Το 1ο Αγροτικό Φόρουμ από τον Πανσερραϊκό Αγροτικό Σύλλογο

Το 1ο Αγροτικό Φόρουμ με θέμα την ΚΑΠ 2022 – 2027 διοργανώνει ο Πανσερραϊκός Αγροτικός Σύλλογος σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Φίλιππος Ξενία» στις 6 το απόγευμα.

 

Θα μιλήσουν ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπος Κασίμης, ο προϊστάμενος του β΄ Πυλώνα κ. Μάνεσης και ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γιώργος Κέντρος.

 

 

Στο μεταξύ μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντής Διαμαντόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον των αγροτών στις συναντήσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος σε διάφορες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.

Babis



 

Μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις σε Μαυροθάλασσα , Αλιστράτη και Ηράκλεια με μεγάλη συμμετοχή των αγροτών οι οποίοι θα ενταχτούν στις δυνάμεις του Συλλόγου. Ο κ. Διαμαντόπουλος σημείωσε πως οι αγρότες έχουν κουραστεί και ζητούν κάτι καινούριο και διαφορετικό, τόσο οσον αφορά την αντίληψη και νοοτροπία όσο και διεκδίκησης και επίλυσης των προβλημάτων τους.

 

 

ΠολιτικήΑγροτικάΤο 1ο Αγροτικό Φόρουμ από τον Πανσερραϊκό Αγροτικό Σύλλογο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΥΠΑΑΤ: Πρόγραμμα με ενίσχυση 40 ευρώ το στρέμμα για τους βαμβακοπαραγωγούς 

Σε έναν «καφέ εργασίας» με περισσότερους από 50 αγρότες...

ΥΠΕΝ: Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι»

Αφορά όλους τους επαγγελματίες αγρότες Το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος...

Αλλαγές στο ΔΣ του ΕΛΓΑ με απόφαση Αυγενάκη

Ποια πρόσωπα τοποθετούνται σε ποιες θέσεις Με απόφαση του Υπουργού...

Τελευταία Νέα