20.2 C
Serres

13 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στις Σέρρες με τον Απ. Τζιτζικώστα- Ονόματα

Date:

Τους 154 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στις επτά περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική), που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αλληλεγγύη» και με το οποίο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, παρουσίασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε εκδήλωση που έγινε δυτικά της Θεσσαλονίκης, ο κ.Τζιτζικώστας υπογράμμισε πως διαθέτει μία «αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη». Χαρακτήρισε κρίσιμες τις περιφερειακές εκλογές, εξηγώντας πως «αποφασίζουμε για τον τόπο μας, για την Κεντρική Μακεδονία που διεκδικεί και πετυχαίνει και δεν είναι μία Περιφέρεια στάσιμη, που απλώς περιμένει».

Συμπλήρωσε, δε, πως «πειραματισμοί δεν χωρούν. Δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκο αυτή τη στιγμή για το μέλλον μας. Το αναμάσημα της μιζέριας και του γκρίζου δεν είναι πρόταση διακυβέρνησης. Δεν είναι πρόταση η στείρα κριτική. Πρόταση για το μέλλον είναι το όραμα και ο ρεαλισμός, το σχέδιο, η εμπειρία, οι φρέσκιες ιδέες και η ισχυρή ομάδα της “Αλληλεγγύης”».

Στάθηκε στις υποσχέσεις που έδωσε προς τους πολίτες το 2019 και όπως είπε «έγιναν πράξη» στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας και αφορούν εργαζόμενους, επιχειρήσεις, υποδομές, το δημόσιο σύστημα υγείας, τους ευάλωτους πολίτες, την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, την ενέργεια, τον πολιτισμό και τη μείωση της γραφειοκρατίας. «Κυρίως, δεσμευτήκαμε να δυναμώσουμε την Μακεδονία. Σήμερα η Κεντρική Μακεδονία είναι μια περιφέρεια που διαρκώς αλλάζει, εκσυγχρονίζεται, δυναμώνει και κάνει βήματα μπροστά. Μια περιφέρεια ισχυρή στην Ελλάδα και στην κορυφή της Ευρώπης», πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

Το ψηφοδέλτιο του κ.Τζιτζικώστα είναι ανανεωμένο σε ποσοστό 70% και στο κάλεσμα προς την κάλπη ανέφερε πως διαθέτει «μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, με διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, με διαφορετικά επαγγέλματα και ενδιαφέροντα που αντανακλούν ολόκληρη την κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας. Εργαζόμενοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αθλητές, γιατροί, δικηγόροι, δάσκαλοι, αγρότες, δημοσιογράφοι, γυναίκες και άνδρες ενεργοί στην τοπική κοινωνία τους, που συνδυάζουν την εμπειρία με τις φρέσκιες ιδέες. Που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν. Μια ομάδα ανθρώπων που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά».

«Αυτή εδώ είναι η ομάδα της “Αλληλεγγύης” που θα πάει την Κεντρική Μακεδονία μπροστά τα επόμενα χρόνια. Που θα οδηγήσει την Κεντρική Μακεδονία στο 2030. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη», τόνισε. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ο περιφερειάρχης υπέβαλε «ζωντανά» στην ηλεκτρονική πύλη υποψηφιοτήτων των εκλογών το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξής του και ευχήθηκε σε όλους «καλό αγώνα» και «καλή επιτυχία».ην εκδήλωση παρουσίασε η Σοφία Τουντούρη, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων ο κ. Τζιτζικώστας με ένα tablet υπέβαλε «ζωντανά» στην ηλεκτρονική πύλη υποψηφιοτήτων των εκλογών, το ψηφοδέλτιο της«Αλληλεγγύης».

13 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στις Σέρρες με τον Απ. Τζιτζικώστα- Ονόματα

Οι 154 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ανά Περιφερειακή Ενότητα κατανέμονται ως εξής:

Ημαθίας: 13
Κιλκίς: 8
Θεσσαλονίκης: 90
Πέλλας: 10
Πιερίας: 10
Σερρών: 13
Χαλκιδικής: 10.

Οι 13 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στις Σέρρες

 1. Βουλγαρίδης ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
 2. Γεωργιάδης ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ
 3. Δέλλιου ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ
 4. Διχάλα ΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
 5. Καριπίδης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 6. Κοτσάμπας ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
 7. Λύκου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
 8. Μαλλιαράς ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 9. Μπαλαξής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 10. Μπιζεργιαννίδης ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
 11. Περιστέρη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ – πρ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 12. Σαμαρά ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 13. Σπυρόπουλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

Σέρρες13 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στις Σέρρες με τον Απ. Τζιτζικώστα- Ονόματα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δείτε φωτογραφίες: Πελαργός βαμμένος μπλε βρέθηκε στη λίμνη Κερκίνη

Έναν πελαργό μπλε εντόπισε ο Κώστας Παπαδόπουλος στη λίμνη...

Μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία: Εντοπίστηκε σταφυλόκοκκος στα δείγματα των σχολικών γευμάτων

Τα πρώτα αποτελέσματα σε 10 γεύματα έδειξαν σταφυλόκοκκο Σταφυλόκοκκο δείχνουν...

Ροδόπολη Σερρών: Μαθητές Λυκείου παράγουν την δική τους μπύρα και ποτό με μέλι

Μια φρέσκια παγωμένη μπύρα, με μια ιδιαίτερη γεύση και...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα