9.3 C
Serres

Βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το μετάνιωσε! Αλαλούμ στη Βουλή

Date:

Ήταν κάτι που δεν είχαμε ομολογουμένως ζήσει στο παρελθόν. Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου, αρχικά με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται.

 

 

8 2 3






Η επιστολή δημοσιοποιήθηκε και το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου έμεινε – για λίγο – με 9 βουλευτές. Λίγη ώρα αργότερα όμως η βουλευτής επισκέφθηκε το γραφείο του προέδρου της Βουλής και του ανακοίνωσε ότι τελικά δεν επιθυμεί να ανεξαρτητοποιηθεί.

Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι έστω και για λίγο θα μείνει ανεξάρτητη καθώς η επιστολή της είχε πρωτοκολληθεί και σύμφωνα με όσα προβλέπονται πρέπει να ανακοινωθεί και στην Ολομέλεια της Βουλής.
Έτσι, τώρα η κα Αλεξοπούλου πρέπει με νέα επιστολή να ανακοινώσει ότι προσχωρεί στην Ελληνική Λύση για να επανενταχθεί στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

ΠολιτικήΒουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το μετάνιωσε! Αλαλούμ στη Βουλή

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής προσέγγισης για τα ζητήματα στη Συρία

Τον καθοριστικό ρόλο της Ελλάδος στην προστασία των Ελληνορθόδοξων...

Ντε Γκρες το επίθετο που επέλεξε η τέως βασιλική οικογένεια – Παύλος και Νικόλαος κατέθεσαν αίτηση για ιθαγένεια

Τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κατέθεσαν σήμερα αίτηση...

Στη Βουλή θα μιλήσει ο Σ. Φάμελλος κατά τη συζήτηση του ν/σ για τον σιδηρόδρομο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος θα μιλήσει σήμερα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα