Βουλγαρία: Καμία αύξηση της ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα μετά την πυρκαγιά στο Τσέρνομπιλ

Δεν έχει παρατηρηθεί καμία μεταβολή στα επίπεδα ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της Βουλγαρίας, μετά τη δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού Τσερνομπίλ, στην Ουκρανία.

 

Αυτό ανακοίνωσαν οι βουλγαρικές Αρχές για την φωτιά που ξέσπασε στις 4 Απριλίου και μαινόταν σε δάση γύρω από το ανενεργό πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ. Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Μετεωρολογίας και Υδρολογίας της Βουλγαρίας Χρίστο Μπρούνζοφ διέψευσε αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με αυξημένα επίπεδα ακτινοβολίας στην ατμόσφαιρα, λόγω των βορειοανατολικών ανέμων.




Babis

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, μια σειρά ραδιολογικών μετρήσεων σε διάφορα σημεία της χώρας δείχνουν επίπεδα ακτινοβολίας στην ατμόσφαιρα εντός φυσιολογικών ορίων.

 

ΚόσμοςΒουλγαρία: Καμία αύξηση της ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα μετά την πυρκαγιά στο Τσέρνομπιλ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνελήφθη ύποπτος μετά τον θάνατο 3 ανθρώπων από τα πυρά ενόπλου στην Ουψάλα της Σουηδίας

Η αστυνομία της Σουηδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε ύποπτο...

Χρειάστηκαν τρία λεπτά για να καταστραφεί ένα δέντρο ενός αιώνα

«Χρειάστηκε πάνω από έναν αιώνα για να μεγαλώσει και...

Τελευταία Νέα