Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
23.7 C
Serres

Ύδρα: Στη σκιά βρίσκονται τα γαϊδουράκια στο νησί

Μετά από προσπάθειες χρόνων και πάγια απαίτηση του φιλοζωικού σωματείου «Η Κιβωτός της Ύδρας», δεκάδων φιλοζωικών σωματείων από όλο τον κόσμο, του νεοσύστατου συλλόγου «Υδραίων Αγωγιατών», τα γαϊδουράκια στο νησί βρίσκονται σε σκιά.

 

Από το καλοκαίρι που μας πέρασε έχουν τοποθετηθεί 4 μεγάλες ομπρέλες οι οποίες ανοίγουν τις ώρες που θα βρίσκονται στον χώρο τα ιπποειδή για να προσφέρουν προστασία από τον ήλιο στα ζώα και έπειτα θα κλείνουν.

 




Babis

Σε δήλωσή του που δημοσιεύει το argonafplia.gr ο δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, είχε αναφέρει ότι «ήταν ένα πάγιο αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου “Κιβωτός της Ύδρας” και του Προέδρου κ. Αργύρη Καλαματιανάκη, δεκάδων φιλοζωικών σωματείων από όλο τον κόσμο, του νεοσύστατου συλλόγου “Υδραίων Αγωγιατών” και πολλών κατοίκων και επισκεπτών του Νησιού μας.

 

Ως Δημοτική Αρχή ξεκινήσαμε ένα τιτάνιο αγώνα για την αδειοδότηση της. Υπήρξαν αντιδράσεις που έπρεπε να καμφθούν τόσο από την αρχαιολογική υπηρεσία όσο και από την Αντιπολίτευση». Και συνέχισε λέγοντας «Η συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι προσωρινή. Η τελική μορφή της θα γίνει σύμφωνα με την μελέτη που εκπονείται από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και το Πολυτεχνείο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα δύο χρόνια».

ΕλλάδαΎδρα: Στη σκιά βρίσκονται τα γαϊδουράκια στο νησί

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του Άρδα

Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και...

Απομακρύνεται ο Λιμενάρχης Αλοννήσου – ΕΔΕ για επικίνδυνο συμβάν στο λιμάνι

Σε απομάκρυνση του Λιμενάρχη Αλοννήσου προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας...

Σπάτα: Το ντοκουμέντο που φέρνει την ανατροπή στο τραγικό τέλος της ζωής του 19χρονου Νικόλα

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν είχε βρεθεί δεμένος πισθάγκωνα,...

Τελευταία Νέα