Την υποψηφιότητά της με το ΚΙΝΑΛ ως υποψήφια βουλευτής Σερρών, ανακοινώνει η γιατρός του Νοσοκομείου Σερρών Φανή Σοφιανού.   Στο βιογραφικό της η υποψήφια βουλευτής  αναφέρει:   Ονομάζομαι Σοφιανού Φανούλα, ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Την υποψηφιότητά της με το ΚΙΝΑΛ ως υποψήφια βουλευτής Σερρών, ανακοινώνει η γιατρός του Νοσοκομείου Σερρών Φανή Σοφιανού.

 

Στο βιογραφικό της η υποψήφια βουλευτής  αναφέρει:

 

Ονομάζομαι Σοφιανού Φανούλα, είμαι κάτοικος Σερρών, μητέρα της Ροδούλας Γούναρη 23 ετών, απόφοιτου του Τμήματος Κομμωτικής του Ι.Ε.Κ. Δέλτα Θεσσαλονίκης και του Ιωάννη Γούναρη 19 ετών, φοιτητή του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., κόρη της Ειρήνης Σοφιανού και του Γεώργιου Σοφιανού Καθηγητή Φιλόλογου και αδερφή του Απόστολου Σοφιανού Μηχανολόγου Μηχανικού, με καταγωγή από το Μικρό Σούλι Σερρών της επαρχίας Φυλλίδος.

 

Γεννήθηκα στη Μύρινα Λήμνου στις 15/05/1965, στον τόπο διορισμού του πατέρα μου και μεγάλωσα στις Σέρρες. Τελείωσα το 3ο Δημοτικό Σχολείο, το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Σερρών και πέρασα στο Ιατρικό Τμήμα Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. το 1983.

Σπούδασα και αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή λαμβάνοντας το Πτυχίο μου στις 6/12/1989 με βαθμό Λίαν Καλώς.Έκτοτε υπηρέτησα το Αγροτικό στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπέλων, της επαρχίας Σιντικής, εφημερεύοντας στη Νιγρίτα(22/2/1990-6/4/1991) και επέλεξα την Ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής, για ένα έτος στο Γ.Ν.Σερρών(20/5/1991-30/6/1992) και τα υπόλοιπα τρία έτη στο Π.Ν.Θ.»Ιπποκράτειο»(1/7/1992-21/5/1995) με Διευθυντές τους κ.Χρήστο Ορδούδη και κ.Σταύρο Εφραιμίδη αντίστοιχα.

Μελέτησα πολύ, ασχολήθηκα εντατικά με την Ειδικότητά μου και επέτυχα στις εξετάσεις απόκτησης ειδικότητας στις 22/6/1995.Παντρεύτηκα τον Αριστοτέλη Γούναρη, Οδοντίατρο κάτοικο Ηράκλειας στις 2/12/1995 με τον οποίο απέκτησα τα δύο μου υπέροχα παιδιά τη Ροδούλα και τον Ιωάννη κατοικώντας στην Ηράκλεια Σερρών έως τον Ιούλιο του έτους 2007.Διορίστηκα στο Ε.Σ.Υ και συγκεκριμένα ως Επιμελήτρια Β’ Ακτινοδιαγνώστρια στο Γ.Ν.Σερρών στις 6/5/1999, ,έγινα μόνιμη στις 6/5/2004, Επιμελήτρια Α’ στις 16/10/2007 και Διευθύντρια στις 28/8/2013 έως τις 20/6/2019, ημερομηνία παραίτησής μου λόγω της Υποψηφιότητάς μου στις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με το ΚΙΝ.ΑΛ. κόμμα με Πρόεδρο την κ.Φώφη Γεννηματά.

 

Advertisement
Babis

Μετεκπαιδεύτηκα στην Παιδιατρική Ακτινολογία στο Παιδοακτινολογικό Τμήμα του Π.Ν.Θ.»Ιπποκράτειο» από τις 28/3/2001-27/2/2002 με την αριθ.Υ10α/7227/13-01-2001 απόφαση του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας.Εχω συμμετάσχει σε 26 Επιστημονικής Εργασίες, ως Ομιλήτρια- Συντονίστρια σε 18 Επιστημονικής Εκδηλώσεις και έχω παρακολουθήσει 65 Συνέδρια.

Δυστυχώς κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μου βίου προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στο σύζυγό μου Αριστοτέλη Γούναρη, το οποίο τον οδήγησε στο θάνατο στις 2/12/2007. Ήμουν μαζί του σε αυτήν τη διαδρομή μέχρι τέλους.Συνέχισα τη ζωή μου με τα παιδιά μου ως χήρα σηκώνοντας τα οικογενειακά βάρη, σχεδόν εξ ολοκλήρου μόνη, έως και σήμερα.

 

Δέχθηκα να είμαι Υποψήφια θεωρώντας τιμητική την πρόταση που έλαβα, συμφωνώντας απόλυτα με τις θέσεις του Κόμματος ΚΙΝ.ΑΛ. το οποίο εκπροσωπεί τον ιδεολογικό-πολιτικό χώρο στον οποίο βρίσκομαι επί σειρά ετών, το χώρο της μεσαίας τάξης και ζητώ τη στήριξη και την ψήφο του Σερραϊκού λαού έχοντας μέσα μου σταθερά την πεποίθηση ότι ο Βουλευτής είναι υπηρέτης του λαού.Οφείλει να είναι ουσιαστικά δίπλα του, να τον ακούει και να τον βοηθά προσφέροντάς του τις λύσεις που υπάρχουν.Να είναι ουσιαστικά ο άνθρωπός του ανά πάσα στιγμή.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΗΑΕ: Καπνός υψώνεται πάνω από μια πετρελαϊκή εγκατάσταση στη Φουτζάιρα

14/03/26 1:30 μμ

ΗΑΕ: Καπνός υψώνεται πάνω από μια πετρελαϊκή εγκατάσταση στη Φουτζάιρα

Το Netflix ετοιμάζει δραματική σειρά για τη Φρίντα Κάλο και τον Ντιέγκο Ριβέρα

14/03/26 1:25 μμ

Το Netflix ετοιμάζει δραματική σειρά για τη Φρίντα Κάλο και τον Ντιέγκο Ριβέρα

Κυρ. Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας (βίντεο)

14/03/26 1:17 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας – video

Ποιος ήταν ο 18χρονος Ευαγόρας Παλληκαρίδης που περιφρόνησε την αγχόνη των Άγγλων

14/03/26 11:13 πμ

Ποιος ήταν ο 18χρονος Ευαγόρας Παλληκαρίδης που περιφρόνησε την αγχόνη των Άγγλων

Oι 10 μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες το 2026 στο επίκεντρο ενημέρωσης της ΠΟΜΙΔΑ

14/03/26 10:21 πμ

Oι 10 μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες το 2026 στο επίκεντρο ενημέρωσης της ΠΟΜΙΔΑ

Εισαγωγές πνίγουν το ελληνικό ρύζι: Αδιάθετοι 4.000 τόνοι στις Σέρρες - video

14/03/26 10:15 πμ

Εισαγωγές πνίγουν το ελληνικό ρύζι: Αδιάθετοι 4.000 τόνοι στις Σέρρες – video

Απάτη με οδηγίες ασφαλείας: Του ζήτησαν να έχει τα πόδια ψηλά για να μην πάθει ηλεκτροπληξία - video

14/03/26 10:14 πμ

Απάτη με οδηγίες ασφαλείας: Του ζήτησαν να έχει τα πόδια ψηλά για να μην πάθει ηλεκτροπληξία – video

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 20χρονου

14/03/26 10:09 πμ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 20χρονου

Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα - Επέβαιναν συνολικά 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες

14/03/26 9:38 πμ

Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα – Επέβαιναν συνολικά 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες

Πόσο θα «χτυπηθούν» οι αγορές από τον πόλεμο; Οι «Μαύροι Κύκνοι» εμφανίζονται σχεδόν κάθε Μάρτιο

14/03/26 9:32 πμ

Πόσο θα «χτυπηθούν» οι αγορές από τον πόλεμο; Οι «Μαύροι Κύκνοι» εμφανίζονται σχεδόν κάθε Μάρτιο

Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά

14/03/26 9:22 πμ

Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά

Τη Δευτέρα ξεκινά η υποβολή φορολογικών δηλώσεων - Μειώσεις τεκμηρίων και νέοι κωδικοί στο Ε1

14/03/26 9:13 πμ

Τη Δευτέρα ξεκινά η υποβολή φορολογικών δηλώσεων – Μειώσεις τεκμηρίων και νέοι κωδικοί στο Ε1