«Στις μεθοδεύσεις συγκάλυψης στην Προανακριτική Επιτροπή για τις ποινικές ευθύνες Καραμανλή, στις έρευνες για το έγκλημα των Τεμπών, τα σκάνδαλα-κακουργήματα των υποκλοπών, του ΟΠΕΚΕΠΕ και τα οικονομικά εγκλήματα που αφορούν ... Περισσότερα

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Epilogestv

Epilogestv

«Στις μεθοδεύσεις συγκάλυψης στην Προανακριτική Επιτροπή για τις ποινικές ευθύνες Καραμανλή, στις έρευνες για το έγκλημα των Τεμπών, τα σκάνδαλα-κακουργήματα των υποκλοπών, του ΟΠΕΚΕΠΕ και τα οικονομικά εγκλήματα που αφορούν τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης αναφέρθηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δήλωσή της στους δημοσιογράφους, στο Περιστύλιο της Βουλής», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πλεύση Ελευθερίας.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, η κ. Κωνσταντοπούλου «τόνισε ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μια εγκληματική συμμορία που κοιτάει να καλύψει τα ίχνη της, που “δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της και, κυρίως, δεν μπορεί να κρυφτεί από τους πολίτες”».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση της κ. Κωνσταντοπούλου:

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι επίσης ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για κυβέρνηση που δρα με πολιτικό τρόπο, αλλά πρόκειται για εγκληματική συμμορία που κοιτάει να καλύψει τα ίχνη της. Όσα γίνανε σήμερα στην Προανακριτική Επιτροπή για τις ευθύνες Καραμανλή, αποδεικνύουν πόσο έμφοβη είναι η κυβερνητική παράταξη, αλλά και ότι είναι όλοι έτοιμοι να καλύψουν εαυτούς και αλλήλους όταν απειλούνται από τη Δικαιοσύνη, η οποία ερευνά.

Υπό το βάρος των ερευνών για το έγκλημα των Τεμπών, για το σκάνδαλο των υποκλοπών, για το έγκλημα γύρω από τα κονδύλια του ΟΠΕΚΕΠΕ, για τα οικονομικά κακουργήματα που αφορούν τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, η κυβέρνηση προσπαθεί άρον-άρον, διορίζοντας την ηγεσία της Δικαιοσύνης και αποκρύπτοντας τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις της, να καλύψει τον εαυτό της. Βέβαια, δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της και, κυρίως, δεν μπορεί να κρυφτεί από τους πολίτες.

Εμείς είμαστε εδώ, στο πλευρό των πολιτών, στο πλευρό των θυμάτων, στο πλευρό της κοινωνίας, στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών, που και σήμερα παρεμβαίνουν και ζητούν Δικαιοσύνη. Είμαστε εδώ, για να εγγυηθούμε ότι αυτή η εγκληματική οργάνωση δεν θα μείνει ατιμώρητη, αλλά και ότι η Βουλή επιτέλους θα λειτουργήσει κατά τον προορισμό της, σε δημοκρατική λειτουργία και όχι σε συνθήκη συγκάλυψης».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

14/03/26 2:10 μμ

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Τι είναι η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και πότε γίνεται;

14/03/26 2:05 μμ

Τι είναι η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και πότε γίνεται;

Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι μοιραίοι έρωτες και η απώλεια που σήμανε την αρχή του τέλους του

14/03/26 1:42 μμ

Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι μοιραίοι έρωτες και η απώλεια που σήμανε την αρχή του τέλους του

ΗΑΕ: Καπνός υψώνεται πάνω από μια πετρελαϊκή εγκατάσταση στη Φουτζάιρα

14/03/26 1:30 μμ

ΗΑΕ: Καπνός υψώνεται πάνω από μια πετρελαϊκή εγκατάσταση στη Φουτζάιρα

Το Netflix ετοιμάζει δραματική σειρά για τη Φρίντα Κάλο και τον Ντιέγκο Ριβέρα

14/03/26 1:25 μμ

Το Netflix ετοιμάζει δραματική σειρά για τη Φρίντα Κάλο και τον Ντιέγκο Ριβέρα

Κυρ. Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας (βίντεο)

14/03/26 1:17 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας – video

Ποιος ήταν ο 18χρονος Ευαγόρας Παλληκαρίδης που περιφρόνησε την αγχόνη των Άγγλων

14/03/26 11:13 πμ

Ποιος ήταν ο 18χρονος Ευαγόρας Παλληκαρίδης που περιφρόνησε την αγχόνη των Άγγλων

Oι 10 μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες το 2026 στο επίκεντρο ενημέρωσης της ΠΟΜΙΔΑ

14/03/26 10:21 πμ

Oι 10 μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες το 2026 στο επίκεντρο ενημέρωσης της ΠΟΜΙΔΑ

Εισαγωγές πνίγουν το ελληνικό ρύζι: Αδιάθετοι 4.000 τόνοι στις Σέρρες - video

14/03/26 10:15 πμ

Εισαγωγές πνίγουν το ελληνικό ρύζι: Αδιάθετοι 4.000 τόνοι στις Σέρρες – video

Απάτη με οδηγίες ασφαλείας: Του ζήτησαν να έχει τα πόδια ψηλά για να μην πάθει ηλεκτροπληξία - video

14/03/26 10:14 πμ

Απάτη με οδηγίες ασφαλείας: Του ζήτησαν να έχει τα πόδια ψηλά για να μην πάθει ηλεκτροπληξία – video

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 20χρονου

14/03/26 10:09 πμ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 20χρονου

Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα - Επέβαιναν συνολικά 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες

14/03/26 9:38 πμ

Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα – Επέβαιναν συνολικά 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες