Για 12η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας! Ο Μύλος των Ξωτικών, από την πρώτη στιγμή και για 11 ... Περισσότερα

«Ο μικρός Πρίγκιπας στον πλανήτη των Χριστουγέννων»- Ο 12ος Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα!

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Για 12η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας! Ο Μύλος των Ξωτικών, από την πρώτη στιγμή και για 11 χρόνια, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα, με δωρεάν είσοδο, δωρεάν δράσεις και αμέτρητες εκπλήξεις.

Advertisement
 

Η 12η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.   

Η Ιστορία ξεκίνησε κάπως έτσι…

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον Μύλο των Ξωτικών. Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 

Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί  τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών.. μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.

Ο μικρός Πρίγκηπας

Μια φορά κι έναν καιρό σε έναν μικρό πλανήτη ενός απέραντου γαλαξία ζούσε ένας μικρός Πρίγκηπας ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και ηφαίστεια. Καθώς πλησίαζαν τα Χριστούγεννα o μικρός Πρίγκηπας άρχισε να ονειρεύεται έναν κόσμο διαφορετικό!

Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες και να αναζητήσει την αλήθεια. Επισκέφθηκε 5 πλανήτες που στον καθένα υπήρχε μόνο ένας κάτοικος, ο μεγαλοπρεπής  Βασιλιάς, ένα όμορφο και μοσχομυριστό Τριαντάφυλλο, ο πιστός Φανανάφτης και ο κομψός Αστρονόμος. Τελευταίος πλανήτης που επισκέφθηκε ήταν η γη και βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών όπου συνάντησε τον Άη Βασίλη και τους αμέτρητους βοηθούς του.

Το ταξίδι ενός μικρού Πρίγκηπα ξεκινάει με ένα αεροπλάνο και την βοήθεια 3 πιλότων. Σε κάθε πλανήτη που επισκέπτεται συναντάει έναν παράξενο χαρακτήρα και ο καθένας αφηγείται την δική του παραμυθένια ιστορία στον μικρό μας ήρωα!

Advertisement

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μαγικό και παραμυθένιο στον απέραντο γαλαξία, σταθείτε κάτω από τα αστέρια, κοιτάξτε προσεκτικά γύρω σας και αν σας πλησιάσει ένα μικρό και χαμογελαστό παιδί μην το αγνοήσετε θα είναι σίγουρα ένας μικρός Πρίγκηπας. 

Από 24 Νοεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 24 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ!. 

Σας περιμένουμε στα Τρίκαλα για να ζήσουμε ακόμη μια χρονιά μαγικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. 

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας μας www.milosxotikon.gr η καλέστε στο 2431038890.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Μην τα ανεβάσετε ξανά τα παιδιά μου σε καμία πλατφόρμα”

07/10/25 8:50 πμ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Μην τα ανεβάσετε ξανά τα παιδιά μου σε καμία πλατφόρμα”

Ισραήλ: Οι οικογένειες και φίλοι θυμάτων της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου 2023 τήρησαν ενός λεπτού σιγή

07/10/25 8:45 πμ

Ισραήλ: Οι οικογένειες και φίλοι θυμάτων της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου 2023 τήρησαν ενός λεπτού σιγή

Γιώργος Καραμίχος: Οι γονείς μου θα ήθελαν να είμαι κάτι άλλο, αυτό με πληγώνει

07/10/25 8:38 πμ

Γιώργος Καραμίχος: Οι γονείς μου θα ήθελαν να είμαι κάτι άλλο, αυτό με πληγώνει

Έλληνας ομογενής αιματοκύλισε το Σίδνεϊ – Πυροβόλησε 50 φορές και τραυμάτισε 16 άτομα

07/10/25 8:38 πμ

Ομογενής αιματοκύλισε το Σίδνεϊ – Πυροβόλησε 50 φορές και τραυμάτισε 16 άτομα

Σε «θετική ατμόσφαιρα» ολοκληρώθηκε η πρώτη σειρά συνομιλιών Χαμάς-μεσολαβητών για τη Γάζα

07/10/25 8:22 πμ

Σε «θετική ατμόσφαιρα» ολοκληρώθηκε η πρώτη σειρά συνομιλιών Χαμάς-μεσολαβητών για τη Γάζα

Από το cloud μέχρι τα smart workplaces: Οι 6 +1 άξονες που πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις

07/10/25 8:12 πμ

Από το cloud μέχρι τα smart workplaces: Οι 6 +1 άξονες που πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων αρχίζει σήμερα η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας

07/10/25 8:39 πμ

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων αρχίζει σήμερα η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας

Κοτόπιτα παραδοσιακή

06/10/25 9:33 μμ

Κοτόπιτα παραδοσιακή

Σήμερα Τρίτη 7 Οκτώβρη η πρώτη υπερπανσέληνος 2025

07/10/25 12:03 πμ

Σήμερα Τρίτη 7 Οκτώβρη η πρώτη υπερπανσέληνος του 2025

Τηλεφωνική επικοινωνία του Bλαντίμιρ Πούτιν με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου

07/10/25 12:03 πμ

Τηλεφωνική επικοινωνία του Bλαντίμιρ Πούτιν με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: 6 Οκτωβρίου 2025-Η υπόθεση Βορίδη παραγράφηκε

06/10/25 11:44 μμ

ΠΑΣΟΚ: 6 Οκτωβρίου 2025-Η υπόθεση Βορίδη παραγράφηκε

Το ρομπότ Sophia έρχεται στο PHARMA point 2025 για να απαντήσει σε ερωτήματα στο χώρο του φαρμάκου

06/10/25 11:40 μμ

Το ρομπότ Sophia έρχεται στο PHARMA point 2025 για να απαντήσει σε ερωτήματα στο χώρο του φαρμάκου