27.6 C
Serres

Η Εθνική μπάσκετ έκανε προπόνηση στο Περιστέρι

Date:

Η Εθνική μπάσκετ ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κάνει προπόνηση στο κλειστό του Περιστερίου.

Η Εθνική μπάσκετ ξανάρχισε τις προπονήσεις, με τους Έλληνες διεθνείς μετά το ρεπό που είχαν, να επιστρέφουν στο γήπεδο, αυτή τη φορά στο κλειστό του Περιστερίου.

Η «γαλανόλευκη» μετά την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνει προετοιμασία για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, με την Εθνική μάλιστα να δίνει φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο την Τρίτη (16/07/24) στην Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις συμμετέχουν και παίκτες που δεν ήταν στην 12άδα του Προολυμπιακού, όπως οι Λούντζης, Κουζέλογλου, Χουγκάζ και Τανούλης.

Η ενημέρωση από την ΕΟΚ

Η ολιγοήμερη αποφόρτιση μετά την πανηγυρική πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες έφτασε στο τέλος της για την Εθνική ανδρών που από σήμερα επέστρεψε στην προετοιμασία της για το μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου αθλητισμού.








Οι προπονήσεις ξανάρχισαν στο γήπεδο του Περιστερίου και σε αυτές συμμετέχουν και παίκτες που δεν ήταν στη 12άδα του Προολυμπιακού τουρνουά και συγκεκριμένα οι Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες είχαν χωριστεί σε γκρουπ και δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς, μπάσκετ ή φυσικής κατάστασης, περισσότερο σαν επανένταξη πριν επανέλθουν αύριο στην κανονική ροή των ομαδικών προπονήσεων.

Η Εθνική θα συνεχίσει τις καθημερινές προπονήσεις στο Περιστέρι και θα αναχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας (15/7) για τη Θεσσαλονίκη και για τον φιλικό αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο (Τρίτη 16/7, 18.30).

πηγή newsit.gr

ΑθλητικάΗ Εθνική μπάσκετ έκανε προπόνηση στο Περιστέρι

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η ΔΟΕ επιτρέπει σε καταδικασμένο βιαστή να αγωνιστεί

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δήλωσε το Σάββατο (27/7) ότι...

Κορακάκη: «Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου»

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά αναβάλλεται λόγω βροχής

H πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του...

Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός 0-2: Νίκη για τους «ερυθρόλευκους» στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 την Ναϊμέγκεν στο τελευταίο του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα