Κούγιας για Σφακιανάκη: Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο OPEN TV για τον Νότη Σφακιανάκη και τη σύλληψή του

Για τη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ως νομικός του εκπρόσωπος, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του και πως ο κ. Σφακιανάκης «δεν έχει παραδεχθεί πως είναι χρήστης, όπως γράφεται σε κάποια sites».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «συνελήφθη σε έναν τυπικό έλεγχο» και πως «το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει».

«Σε λίγο στην εισαγγελία Αθηνών θα ζητήσουμε να οριστεί δικάσιμος και να αφεθεί ελεύθερος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος. «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα», είπε ο Νότης Σφακιανάκης στις Αρχές, σύμφωνα με τον εντολέα του.

Babis



Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη – Έδωσε πλήρεις εξηγήσεις για αυτήν

Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται πως «η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού» και πως, αναφορικά με την κοκαΐνη, «ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν».

πηγή ethnos.gr

ΕλλάδαΚούγιας για Σφακιανάκη: Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα