- Διαφήμιση -

Σέρρες: Σύσκεψη του Κώστα Καραμανλή με τους προέδρους των ΤΟΕΒ στο Διοικητήριο (VIDEO)

Σύσκεψη του Κώστα Καραμανλή με τους προέδρους των ΤΟΕΒ στο Διοικητήριο

Η περιοδεία του υπουργού υποδομών και μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή στις πληγείσες περιοχές ,ολοκληρώθηκε προχθές Παρασκευή 29 Ιανουαρίου με σύσκεψη  στην αντιπεριφέρεια,  με  την συμμετοχή του  Αντιπεριφερειάρχη  κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου και τους προέδρους των ΤΟΕΒ  στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στις δράσεις του υπουργείου καθώς επίσης και στις πιστώσεις  των έργων που αφορούν την αντιπλημμυρική προστασία  στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Οι ΤΟΕΒ «έχουν μείνει πίσω σε υποδομές» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος λέγοντας πως  πρέπει να ξεφύγουμε από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή , ευχαριστώντας παράλληλα  τον υπουργό για την συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ενώ με τη σειρά τους και οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ειδικά την περίοδο αυτή μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στον νομό.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version