Σέρρες: Τι λέει ο πατέρας της μαθήτριας από την Βυρώνεια Σερρών (video)

Απάντηση σε όσα δήλωση την περασμένη Παρασκευή ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Κώστας Τενεκετζής στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι και στην Ελένη Μωραϊτη

 

δίνουν τα 15μελή συμβούλια του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Βυρώνειας με σημερινή τους επιστολή, την οποία και απέστειλαν στον κύριο Τενεκετζή. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρουν:

 

Αποχή στο Γυμνάσιο Βυρώνειας: Τα παιδιά καταγγέλλουν την διευθύντρια με επιστολή τους

 Σήμερα μιλώντας στην ίδια πάντα εκπομπή ο πατέρας μαθήτριας της Γ΄Γυμνασίου Αλέξανδρος Αμπερίδης αναφέρθηκε σε μια σειρά γεγονότων που εδώ και τρία χρόνια ταλαιπωρούν την κόρη του που φοιτά στο Γυμνάσιο της Βυρώνειας

 

ξεκαθαρίζοντας πως δεν φοιτά στο Γυμνάσιο Πετριτσίου αφού εκεί είναι η κατοικία της οικογένειας καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του εργάζονται σε άλλες περιοχές και το παιδί μετά το τέλος του σχολείου πήγαινε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς που βρίσκεται στη Βυρώνεια για να δέχεται την φροντίδα και την προστασία που πρέπει.

 

Να τονίζουμε ότι το θέμα έχει φτάσει και στη Δικαιοσύνη καθώς ο πατέρας της μαθήτριας δέχθηκε τηλέφωνο από την κόρη του την περασμένη Παρασκευή, η οποία του εξήγησε ότι βρίσκεται εκτός σχολείου με εντολή της Διευθύντριας, όπως ο ίδιος τονίζει.

 

1 Σχόλια

 1. Γιάννης Λαλούνης
  28/11/2019 - 11:10

  Καλημέρα σας. Σήμερα 28/11/2019 είδα το βίντεο από την εκπομπή με τίτλο ”Επιλογές” του σταθμού σας,το οποίο πρέπει να προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Κυρία Παρουσιάστρια, της οποίας δεν γνωρίζω το όνομα,για την δημοσιογραφική επάρκεια και την αμεροληψία που παρουσίασε το θέμα του Γυμνασίου Βυρώνειας με καλεσμένους τον πατέρα μαθήτριας και τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .Ο επαγγελματισμός της Δημοσιογράφου ξεπερνά αυτόν προβεβλημένων πανελλαδικά συναδέλφων της.
  Σας εχαριστώ
  Γιάννης Λαλαούνης
  Ηράκλειο Αττικής

  Reply

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *